6974955255 Πρίγκου Ιωάννη 2Α, Άγιος Βασίλειος, Βόλος stamatismihail@yahoo.gr
banner imagebanner image
 
 
 
 
ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΑΜΑΤΗΣ
Ηλεκτρολόγος Βόλος - Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις Βόλος

Η επιχείρησή μας “ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΑΜΑΤΗΣ” η οποία βρίσκεται στον Βόλο, δραστηριοποιείται με ηλεκτρολογικές εργασίες και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, προσφέροντας άμεσα ποιοτικές υπηρεσίες σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στο Βόλο και σε όλη την Μαγνησία κατόπιν συνεννόησης.

Ο έμπειρος ηλεκτρολόγος και η ομάδα του, έχοντας τέλεια τεχνική κατάρτιση και με συνεχή ενημέρωση σε θέματα νέων τεχνολογιών, είναι κοντά σας για να αναλάβουν και να φέρουν σε πέρας κάθε είδους ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και ηλεκτρολογικά έργα...
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Απευθυνθείτε σε εμάς για οτιδήποτε αφορά ηλεκτρολογικά της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου και να είστε σίγουροι ότι θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να μείνετε ικανοποιημένοι...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ & ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ & ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Διαθέτοντας μια έμπειρη ομάδα από εξειδικευμένους ηλεκτρολόγους, μπορούμε να φέρουμε σε πέρας άμεσα και οικονομικά οποιαδήποτε ηλεκτρολογική εργασία ή εγκατάσταση επιθυμείτε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα είμαστε άμεσα κοντά σας για να σας προσφέρουμε ποιοτικές ηλεκτρολογικές υπηρεσίες. Εξυπηρετούμε άμεσα το Βόλο και όλη την Μαγνησία κατόπιν συνεννόησης.