6974955255 Πρίγκου Ιωάννη 2Α, Άγιος Βασίλειος, Βόλος stamatismihail@yahoo.gr
Search Close
hero image
banner imagebanner image
 
 
 
     
     
   
ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΑΜΑΤΗΣ
Ηλεκτρολόγος Βόλος - Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις Βόλος

Η επιχείρησή μας “ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΑΜΑΤΗΣ” η οποία βρίσκεται στον Βόλο, δραστηριοποιείται με ηλεκτρολογικές εργασίες και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, προσφέροντας άμεσα ποιοτικές υπηρεσίες σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στο Βόλο και σε όλη την Μαγνησία κατόπιν συνεννόησης.

Ο έμπειρος ηλεκτρολόγος και η ομάδα του, έχοντας τέλεια τεχνική κατάρτιση και με συνεχή ενημέρωση σε θέματα νέων τεχνολογιών, είναι κοντά σας για να αναλάβουν και να φέρουν σε πέρας κάθε είδους ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και ηλεκτρολογικά έργα. 

Με ένα τηλεφώνημα στο 6974955255 είμαστε άμεσα κοντά όλο το για να ελέγξουμε και να επιδιορθώσουμε τυχόν ηλεκτρολογικές βλάβες που αντιμετωπίζετε αλλά και για να αναλάβουμε πάσης φύσεως ηλεκτρολογικές εργασίες.
     
     

 


 

   
   
 
ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ
Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις υψηλών προδιαγραφών σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις και με γνώμονα την απόλυτη ασφάλεια, καθώς και πλήρη υποστήριξη της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε με ηλεκτρολογικές εργασίες και εγκαταστάσεις έχουμε φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων στο Βόλο και σε όλη την Μαγνησία τα οποία ξεχωρίζουν για την ποιότητα κατασκευής, την υψηλού επιπέδου αισθητική και την ασφαλή λειτουργία τους. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι υψηλών προδιαγραφών ώστε το αποτέλεσμα να είναι το καλύτερο δυνατό.

Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, η ποιοτική παροχή υπηρεσιών, η τεχνική υποστήριξη, καθώς και η συνεχής κάλυψη των αυξανόμενων απαιτήσεων της αγοράς.
   
   
 

 


 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και θα είμαστε άμεσα κοντά σας για να σας προσφέρουμε ποιοτικές ηλεκτρολογικές υπηρεσίες. Εξυπηρετούμε άμεσα το Βόλο και όλη την Μαγνησία κατόπιν συνεννόησης.