6974955255 Πρίγκου Ιωάννη 2Α, Άγιος Βασίλειος, Βόλος stamatismihail@yahoo.gr
banner imagebanner image
 
 
 
     
     
   
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΑΜΑΤΗΣ | Ηλεκτρολόγος Βόλος - Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις Βόλος

Έχοντας έρθει αντιμέτωποι με μια ευρεία γκάμα ηλεκτρολογικών περιστατικών, διαθέτουμε πλέον την πείρα, αλλά και τις απαραίτητες εκείνες γνώσεις για να φέρουμε σε πέρας κάθε έργο. 

Απευθυνθείτε σε εμάς για οτιδήποτε αφορά ηλεκτρολογικά της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου και να είστε σίγουροι ότι θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να μείνετε ικανοποιημένοι.

Όλες οι ηλεκτρολογικές εργασίες που αναλαμβάνουμε πραγματοποιούνται με γνώμονα την ασφάλεια και, πάντα, σύμφωνα με τις ισχύουσες νομοθεσίες των εσωτερικών ηλεκτρικών εγκαταστάσεων.
     
     
 
 
     
     
 
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Αναλαμβάνει τη μελέτη, κατασκευή και συντήρηση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις υψηλών προδιαγραφών σε οικίες, επαγγελματικούς χώρους και βιομηχανίες.
 
     
     
 
     
     
 
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ

Χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε αλλαγή ή και επισκευή του ηλεκτρολογικού πίνακα της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.
 
     
     
 
     
     
 
ΦΩΤΙΣΜΟΣ

Αναλαμβάνουμε την μελέτη, την επίβλεψη και την εγκατάσταση φωτισμού και κίνησης βιομηχανικών επαγγελματικών και οικιακών χώρων στο Βόλο και σε όλη την Μαγνησία κατόπιν συνεννόησης.
 
     
     
 
     
     
 
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ - ΣΧΕΔΙΑ ΔΕΗ

Πραγματοποιούμε έκδοση σχεδίων - πιστοποιητικών ΔΕΗ  παντός ισχύος αφού προηγηθεί έλεγχος της ηλεκτρικής εγκατάστασης που πρόκειται να ηλεκτροδοτηθεί και εφόσον τηρούνται όλες οι τεχνικές προδιαγραφές για την σωστή και ασφαλή λειτουργία της.
 
     
     
 
     
     
 
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ

Είμαστε κοντά σας για να αποκαταστήσουμε οποιαδήποτε ηλεκτρολογική βλάβη με συνέπεια και άριστο επαγγελματισμό. Αντιμετωπίζουμε από μικρά μέχρι μεγάλα ηλεκτρολογικά προβλήματα στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
 
     
     
 
     
     
 
ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΚΑΛΩΔΙΩΣΗ

Οι έμπειροι ηλεκτρολόγοι μας κατασκευάζουν δομημένη καλωδίωση και δίκτυα υπολογιστών σε επιχειρήσεις κάθε είδους καλύπτοντας τις ανάγκες της για ενδοεπικοινωνία μεταφέροντας εικόνα, φωνή και δεδομένα.
 
     
     
 
     
     
 
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει την τοποθέτηση συστημάτων ασφαλείας καθώς και πυρασφάλειας προκειμένου να είστε σίγουροι ότι ο χώρος σας να είναι ασφαλής.
 
     
     
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και θα είμαστε άμεσα κοντά σας για να σας προσφέρουμε ποιοτικές ηλεκτρολογικές υπηρεσίες. Εξυπηρετούμε άμεσα το Βόλο και όλη την Μαγνησία κατόπιν συνεννόησης.